NOIR HIGHLIGTH

NOIR MATRICARIA GLOWING & FIRMING FACE MIST

Apa itu Matricaria?

Matricaria ini berasal dari kelompok spesies Chamomilla Recutita dan ekstrak Matricaria ini banyak khasiatnya. Matricaria ini dah lama digunakan terutamanya di negara-negara Eropah sebagai herba dan bersifat ‘anti inflamatory’.Nak kulit muka tegang, bersinar-sinar dan segar, beralihlah kepada NOIR Matricaria Face Mist.

NOIR GLOWING & FIRMING FACE MIST ini untuk kekalkan kelembapan dan kesegaran kulit sepanjang masa.

Apa akan jadi kalau kulit kita kering?

i. Mempercepatkan proses penuaan
ii. Kedutan di kulit muka senang terbentuk
iii. Kulit muka akan menjadi kusam
iv. Masalah jerawat akan timbulMesti kita nak elakkan masalah di atas kan?
Jadi, make sure ada NOIR GLOWING & FIRMING FACE MIST dalam handbag tu.

Kulit kering

adalah punca kenapa kulit kita rasa gatal.

Bila rasa gatal, memang akan ada rasa untuk garu dan mungkin akan menyebabkan kulit terluka. Tak best kan?

NOIR GLOWING & FIRMING FACE MIST amat membantu dalam menghilangkan kegatalan kulit dan mencegah kulit terluka.

Nak kulit terhidrat?

Face mist Noir bagus untuk mencerahkan wajah yang kusam dengan menyerap nutrien-nutrien berkhasiat untuk kulit.

Kebaikan Face Mist

Ualls tahu tak bila ualls konsisten gunakan Noir Facemist, dalam diam ia memberikan kesan berganda dalam

▪ Mencerahkan dan menyegarkan wajah
▪ Mengurangkan masalah keradangan
▪ Membuatkan makeup tahan lama
▪ Memberikan effect glowing seawal 2minitJelas tak? Ha cepat dapatkan segera Noir Face Mist hari ini💜

#noirfacemist
#noircosmetics

Noir Facemist boleh mengurangkan keradangan?

Tentu boleh!😍😍Jika wajah berjerawat kemerahan atau sensitive, face mist Noir berfungsi untuk mengurangkan rasa tidak selesa dengan meneutralkan kembali kulit wajah dari dalam.

Tak perlu risau kulit kering bila ada NOIR GLOWING & FIRMING FACE MIST ni.

Kulit yang sentiasa lembap akan sentiasa sihat dan glowing!

TIPS & CARA PEMAKAIAN NOIR FACE MIST YANG DISARANKAN:

🔹KULIT KERING :

spray sebelum dan selepas makeup atau foundation

🔹KULIT BERMINYAK :

spray selepas makeup

🔹KULIT NORMAL :

Spray sebelum dan selepas makeup atau bila bila masa diperlukan

Cara Betul Gunakan Semburan Noir Face Mist

1. Jarakkan lima hingga enam inci botol semburan depan wajah, tekan punat semburan dan gerakkan secara menyeluruh pada wajah.

2. Biarkan air dari semburan itu melekap sebentar pada kulit untuk seminit dua

3. Kulit anda terus menjadi glowing bak cermin!

SETTING MAKE UP

Noir Face mist bagus untuk digunakan sebagai base sebelum sapu moisturizer dan mekap. Mekap boleh bertahan lebih lama dan kulit lebih terpelihara.Selepas mekap juga anda boleh spray Noir face mist untuk mendapatkan effect dewy skin pada wajah

Amboi bersinar sinar wajah mereka bertiga 😍Cantik tak mereka? Hasil dari Noir Facemist 💜#noir

#noircosmetics
#noirfacemist

RM59 (Tidak termasuk pos)Isi padu 60ml*Sesuai untuk semua jenis kulitDigunakan sebelum & selepas makeup

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat