NOIR HIGHLIGTH

NOIR LIPMATTE

Siapa pernah dengar atau baca tentang Shea Butter?

Nak cantik jangan sampai lupa kebaikan dan khasiat pada kulit ya.

NOIR LIP MATTE mengandungi ekstrak Shea Butter yang kaya dengan Vitamin A, E & F, dan mengandungi nutrien yang secukupnya untuk penghasilan kolagen.

Antara kebaikan lain Shea Butter adalah :
i. melembapkan kulit
ii. mengurangkan inflamasi atau keradangan pada kulit
iii. melicinkan kulit
iv. melambatkan proses penuaan

Jadi, dah tahu apa keistimewaan NOIR LIP MATTE?
Produk NOIR bukan untuk sekadar nampak cantik luaran sahaja ya.

NOIR LIP MATTE ni terdapat dalam 7 kod warna yang berbeza dengan setiap satu berharga RM 38.00.

Tahu tak apa yang paling best tentang Noir Lipmatte?

Bila makan tak cepat hilang tapi bila nak bersihkan senang pula. Ajaib kan?

Boleh juga dijadikan sebagai blusher dan eye shadow. JIMAT!

Kalau yang ada bibir gelap atau sensetif amat digalakkan guna Noir Lipmatte. Ia akan merawat bibir bermasalah.

Masalah bibir kering?

Lagi-lagi dengan cuaca tak menentu. Kalau panas seharian tu, bibir rasa kering je kan?

Ada juga yang susah nak cari pelembap bibir yang mengandungi bahan terbaik seperti Shea Butter dan mampu memberikan kesegaran yang berpanjangan pada bibir?

NOIR LIPMATTE lah yang patut anda gunakan untuk membantu mengekalkan kelembapan dan kesegaran bibir anda, serta tidak merekahkan bibir.

Haaaa best kan NOIR LIPMATTE ni? Jangan tengok saje tau. Dapatkan sekarang dan anda boleh rasa perubahan pada bibir anda.

Ualls nak tahu tak code 04 & 05 boleh jadi corrector?

teknik menggunakan lipstik sebagai color corrector sempat menjadi hot trend di dunia kecantikan.

Pilih warna orange atau merah untuk kulit yang lebih gelap, dan untuk kulit terang di rekomendasikan untuk menggunakan peachy tones.

NOIR LIP MATTE ni terdapat dalam 7 kod warna yang berbeza dengan setiap satu berharga RM 38.00.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WhatsApp chat